Tack Ann, Jens och alla som kom till Författarkliniken

forfattarklinikenJag vet inte var Ann Ljungberg får all energi ifrån, men nu har hon rott iland Författarkliniken, med fin assistans av Jens Klitgaard Nelsson. Under två fulltecknade dagar har etthundrafemtio deltagare lyssnat till föreläsningar med författare, förläggare och litterära agenter, samt deltagit i workshops, med bland annat mig.

Mitt ämne handlade om hur man kan fördjupa sina litterära karaktärer. Eftersom jag även arbetar som samtalsterapeut har jag en del verktyg som man kan inspireras av. Jag var beredd på ett femtiotal workshopdeltagare, det blev det dubbla. Visst var det nervöst, men mycket roligt. Jag är särskilt imponerad av er som kom upp på scenen och improviserade i en av övningarna. Tack, tack alla som kom!

För den som vill ha stöd för sina anteckningar kommer så småningom en PDF med bilderna i presentationen från Ann och Jens.

– Vill du ha kontakt med mig som lektör, besök min lektörshemsida (lektorsakuten.se) med mina olika erbjudanden.
– Är du nyfiken på Skrivarsafari nästa sommar, håll utkik på Fridhems folkhögskolas hemsida. De brukar släppa sommarkursprogrammet i början av januari.
– Är du vansinnigt nyfiken på psykosyntes rekommenderar jag att du tar en titt på PsykosyntesAkademins fristående veckokurs som arrangeras fyra gånger per år. Nästa kurstillfälle är 22-26 oktober 2014 i Stockholm. (www.psykosyntesakademin.se)
– Bor du i Stockholm och är intresserad av samtalsterapi, besök min terapihemsida (www.psterapi.nu).

– Vill du söka in till skrivarsällskapet NAFS, på Noveller.nu hittar du all information du behöver.

Boktips!

365”365 börjor – hejdå skrivkramp!” – AC Collin (smakprov)

”Bli den du är” – av Piero Ferrucci

”Det sjunde steget”/”Så blir du mer kreativ” – Eva Sanner

”Det utvecklande självet” – Molly Young Brown

”En ny jord” – Eckhart Tolle

”Skriv på!”/”Write away!” – Elizabeth George

Bengt Renanders böcker om kreativitet >> Kreativitetsutveckling.nu

0 reaktioner på ”Tack Ann, Jens och alla som kom till Författarkliniken

  1. Tack för ett fantastiskt bra föredrag på Författarkliniken! Jag har redan haft användning för tipset att föra en dialog med sig själv. Besserwissern VS Jaget. Det besparade mig onödigt grubblande inför färdigställandet och det sista finputset av manuset.

Kommentera