Kreagrafens lektörstjänst

Kreagrafens lektörstjänst erbjuder tre behovsanpassade ”paket”. Arbetar du med ett romanprojekt kan du välja mellan mini, lilla och stora paketet. För lektörsläsning av novell finns ett särskilt erbjudande.

Manuset behandlas självklart med diskretion. Ingenting förs vidare, varken uppgifter om att du har anlitat Kreagrafen som lektör eller innehållet i ditt manus.

Arvode

När du bokar in ditt manus för läsning får du en delfaktura motsvarande 15% av slutbeloppet. Den kan ses som en deposition och återbetalas inte om du avbokar lektörsläsningen.

Klicka dig vidare på rubrikerna för att läsa mer om arvode, och viktig information om hur manuset ska se ut inför lektörsläsningen.

ROMAN

Mini
Du har ett utkast till en romanidé. Det kan vara ett synopsis eller en premiss som du vill jobba vidare med. Skicka ditt underlag och du får konstruktiv kritik som tar dig vidare.

Lilla
Du är färdig med ditt manus. Innan du skickar det till förlag är du i behov av ett kortfattat utlåtande. Du kanske vill ge ut själv? Det är lätt att bli blind för sin egen text. Då är det särskilt bra att låta någon professionell läsare ta del av materialet. Det här paketet är också lämpligt för dig som har blivit refuserad, men fått respons att återkomma efter ytterligare bearbetning.

Stora

Du är färdig med ditt manus, men upplever att du behöver en rejäl genomgång och ett mer omfattande utlåtande. Du får konstruktiv respons om allt från gestaltning, dialog, karaktärsbeskrivningar, berättarstruktur, handling osv.

NOVELL

Novell
Du vill veta om din novell håller för utgivning. Jag läser både enstaka noveller, och flera som underlag för en novellsamling. Jag ger dig respons på helheten, såväl som varje novell för sig.