AC Collin målar som hon skriver

AC Collin målar som hon skriverAC Collin målar som hon skriver, och skriver som hon målar.

Mitt måleri hade vilat under många år. Under tiden utvecklade jag mitt skrivande. I slutfasen av utbildningen på PsykosyntesAkademin intresserade jag mig för bildterapi, och hur bild kan användas i terapeutiskt syfte. Jag använde mig själv som studieobjekt och det var som att komma hem.

Jag hyrde ateljéplats på Edsvik konsthall och fokuserade på måleriet. Det kändes som att det var mycket som väntat på att få komma ut. Jag är invald medlem i Täby konstnärer och har medverkat i flera samlingsutställningar på Karby Gård.

 

Vill du köpa konst?

Det mesta av AC:s måleri finns till försäljning, de två serierna nedan är dock sålda. Titta runt i det  digitala galleri >>

 

Spara

Spara