Vill du skapa framåtrörelse i livet?

Kreagrafens verksamhet hjälper berättelserna att komma utDu vet, den där känslan när det börjar glimra på insidan. När du får en idé, men vet inte hur du ska förverkliga den. Det är smärtsamt att ha drömmar, när det spjärnar emot. Då behöver man ta hjälp. Jag kan hjälpa dig att identifiera drömmarna och skapa framåtrörelse i livet.

 

Jag har gjort många kreativa resor, snubblat och rest mig. Tack vare min nyfikenhet har jag skaffat mig en bred tvärkompetens, kreativt och konstnärligt, inom kommunikation, pedagogik och personlig utveckling. Ja, jag vet. Vore jag en pizza ligger fyra årstiderna nära till hands. Längre ner kan du läsa mer om vad jag har gjort fram till nu, men nu fokuserar vi på dig.

 

Det här kan jag hjälpa dig med:

Drömförverkligande

Det är för lite lust och passion i ditt liv. Det du gör känns inte tillräckligt angeläget eller meningsfullt. Samtidigt går det ingen nöd på dig. Du har egentligen inga skäl att klaga, men ändå … du drömmer om något annat. Är det dags att skriva den där romanen, plocka fram penslarna, ta sånglektioner, segla jorden runt?

Att hitta mål och mening kan vara svårt i en värld som förändras i allt snabbare takt. Alla beslut som ska tas sätter viljan på prov. Se mig som en personlig mental tränare som hjälper dig att kartlägga nuvaron, så att du kan komma vidare. Jag har en fyraårig utbildning i personlig utveckling på PsykosyntesAkademin i Stockholm. Psykosyntes är en kreativ, humanistisk, framåtblickande psykologi som tar hänsyn till hela människan – kropp, känsla, tanke, själ. Här kan du läsa mer om drömförverkligande >> 

 

Är psykosyntes något för dig? Under våren 2018 kan du boka en prova-på-session. Kontakta mig här >>


Författarcoaching och lektörsuppdrag

– Du vill skriva en roman, men får inte riktigt till det. Jag coachar dig under skrivprocessen så att du når ditt mål. Se mig som en PT i skrivande.

– Du är färdig med ditt manus och vill skicka det till förlag. Du börjar tvivla, tänk om det finns massor kvar att göra? Jag lektörsläser ditt manus och ger dig konstruktiv kritik så att dina chanser att bli utgiven ökar.

– Du är verkligen färdig med ditt bokprojekt och nu ska det marknadsföras. En film som kan visas på Instagram och Facebook vore spännande, men verkar komplicerat att producera. Jag hjälper dig med det grafiska, med ljud och bild. Skönt, eller hur?

– Du känner dig oinspirerad och vill ladda batterierna. Har du kollegor och vänner som känner likadant? Anlita mig för en frigörande helg fylld av kreativa skrivövningar.


Idé, text och bild, ljud och rörligt

Du kan inte riktigt sätta ord på det du vill säga. Det kanske ska sägas med en bild? Eller med ljud? Jag skriver ditt manus och producerar ditt budskap i den form som är lämplig. Jag har utrustning för inspelning och redigering och levererar färdiga filer för publicering.

 

Trailer för författaren Pär Axelsons roman ”Lufthunger”.

 

Fler exempel på hur det kan låta >>


Min bakgrund

Jag startade Kreagrafen 1990. Då hade jag arbetat som grafisk formgivare i nästan tio år. Jag vidareutbildade mig till copywriter och sedan dess har jag ägnat all min tid åt kommunikation i ord och bild. I mitten av nittiotalet blev jag multimedial, och som generalist kändes steget in i Internetvärlden naturligt. Det blev några hektiska år när jag arbetade med konceptutveckling för digitala medier. Jag var bland annat anställd på Dagens Nyheter när tidningen etablerades på nätet. Roligt och utvecklande, men också turbulent och slitsamt.

Jag vidareutbildade mig till skrivarpedagog, började hålla kurser i kreativt skrivande, samtidigt som jag inledde en personlig utvecklingsresa på PsykosyntesAkademin. Det ledde till att jag numera arbetar med personlig utveckling. Jag tar emot klienter i samtal, en verksamhet som jag varvar med det litterära. Även som författarcoach tar jag emot klienter som vill förverkliga sina drömmar. Det som förenar mina verksamhetsområden är berättelserna. Och jag lyssnar gärna på din.

 

Välkommen att höra av dig!