Det finns många begåvade författare, men det är de som blir färdiga som har chansen att lyckas. Arbetar du med ett manus och vill ha stöd under processen? Hur mycket tid kan du avsätta för ditt skrivande? En timme per dag, eller kanske bara en timme i veckan? Behöver du fördjupa en karaktär, mejsla fram en dramaturgi, stryka eller bygga ut? Jag ger dig konstruktiv feedback så att du kommer vidare.

Se mig som din PT i skrivande

Jag hjälper dig att ta ditt skrivande på allvar och hålla dig på rätt kurs. Jag erbjuder tre olika ”coachingpaket” som är sträcker sig över tre, sex eller tolv månader. Varje paket innehåller ett visst antal sessioner när vi ses, antingen IRL eller via nätet. Inför varje session läser jag ett ett utdrag av det material du arbetar med. Det har vi som underlag för våra sessioner.

Skrivcoaching i Tre, sex eller tolv månader?
3monthsSkrivcoaching i tre månader
Sex sessioner á 1 timme ingår som du kan fördela under perioden. Passar dig som vill få en kickstart och fortsätta på egen hand efter coachingen. Ett alternativ för dig som ska finslipa ett färdigt manus och är i behov av stöd under processen.
Paketpris: 6.500 kronor
6monthsSkrivcoaching i sex månader
Tolv sessioner á 1 timme ingår som du kan fördela under perioden. Passar dig som inte kan skriva mer än några timmar i veckan. Du har antagligen en bokidé och behöver hjälp att komma igång och få stöd under processen.
Paketpris: 12.400 kronor
12monthsSkrivcoaching i tolv månader
Tjugofyra sessioner á 1 timme ingår som du kan fördela under perioden. Passar dig som vill komma igång och ha stöd hela vägen, fram till mål.
Paketpris: 26.400 kronor
Vilka Kostnader  tillkommer?

Paketprisen ovan avser uppstartsmöte och inkl. sessioner. Till detta tillkommer kostnad för läsning av synopsis, manus eller utdrag inför våra möten. Eftersom mängden text kan variera, gör även kostnaderna det.

• läsning av synopsis/utdrag inför uppstart (max 15 sidor): 1.200 kr
• läsning av manus version #1 inför uppstart: 3.700 kronor  + 10 kr/sida efter sidan 25
• Läsning inför sessioner: 55 kr/sida.

Hur betalar jag?

Du betalar hela den fasta kostnaden för coachingperioden i förskott. Väljer du 6 eller 12 månaders coaching kan kostnaden delas per kvartal, med en första delbetalning innan vi börjar.

Ok, jag förstår! Hur börjar vi?

När du valt det coachingpaket som passar dig bokar vi in ett första uppstartsmöte. Vi kan ses IRL eller via Skype/Google Hangout/Messenger. Vi ser till att vi är överens om förutsättningarna, skapar en tidsplan med delmål och tidpunkter för avstämning. Därefter håller vi regelbundet kontakt, via mail eller telefon. Du skriver, jag läser och ger dig feedback.

Får jag rabatt om jag vill  förlänga coachingen ?

Om du vill förlänga coachingen i direkt anslutning till avslutad period får du 5% rabatt på den kommande perioden.

Vad händer Om jag vill avbryta coachingen?

Jag ser coachingen som ett ömsesidigt åtagande. Vi avsätter båda tid för projektet och jag kan själv behöva tacka nej till andra uppdrag. Om du väljer att avbryta avtalet i förtid sker ingen återbetalning och ev. resterande avgift betalas omgående.

: : :

Jag är din PT i skrivandeac_coach

Jag heter AC Collin och har arbetat med litterär verksamhet sedan 2006. Jag är utbildad skrivpedagog och medlem i Sveriges författarförbund. Om somrarna handleder och håller jag kurser i kreativt skrivande, Skrivarsafari och Självskrivet, på Fridhems folkhögskola i Skåne. Jag har lektörsläst ett hundratal manus, samt coachat författare i med- och motgång. Hösten 2015 släpptes min roman ”Mamma kom aldrig hem”. Jag har också medverkat i ett flertal novellantologier.

Vid sidan av den litterära verksamheten tar jag emot klienter i samtalsterapi (psykosyntes), en erfarenhet som jag har nytta av som skrivcoach. Den kreativa processen kan vara omtumlande.

Vill du veta mer, kontakta mig på skrivcoach@kreagrafen.s

Priserna avser privatpersoner, för företag se annan prislista >>

: : :

Sommarkurser på Fridhems folkhögskola 2017.
Skrivarsafari, v.26 (26 – 30 juni 2017) >>
Självskrivet, v.27 (3 – 8 juli 2017) >>

 

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara