Författarcoaching – företag

Arbetar du med ett manus och vill ha stöd under processen? Vill du fördjupa en karaktär? Få hjälp att mejsla fram en dramaturgisk berättarkurva? Behöver texten strykas ner, eller växa? Kreagrafen kan bli ditt bollplank, oavsett var du befinner dig i skrivprocessen.

Hur mycket tid har du?

Det finns många begåvade författare, men bara de som blir färdiga har chansen att lyckas. Vill du bli färdig? Hur mycket tid kan du avsätta för ditt skrivande? En timme per dag, eller kanske bara en timme i veckan? Förr eller senare kan du bli färdig, det senare tar bara lite längre tid.

Se mig som din PT i skrivande

Jag hjälper dig att ta ditt skrivande på allvar och hålla dig på rätt kurs. Jag erbjuder tre olika ”coachingpaket” som är sträcker sig över tre, sex eller tolv månader. Varje paket innehåller ett visst antal sessioner då vi ses IRL eller via nätet, och stämmer av var du befinner dig. Inför varje session läser jag ett ett utdrag av det material du arbetar med.

 

Vad kostar det?

Föreställ dig coachingen i två akter. I den första akten förbereder jag mig inför vårt samarbete. Jag behöver läsa på för att få en helhetsbild. Det kan vara ett synopsis eller ett råmanus som du vill arbeta vidare med. Manusets omfång kan variera från fall till fall, alltså varierar kostnaden.

• läsning av synopsis/utdrag inför uppstart (max 15 sidor): 1.200 kr
• läsning av manus version #1 inför uppstart: 3.700 kronor  + 10 kr/sida efter sidan 25

I den andra akten har vi kommit överens om hur länge coachingen ska pågå: Tre, sex eller tolv månader. Hur många sessioner som ingår och kostnaderna för dessa ser du under respektive paket. Det som tillkommer är läsning av material inför sessionerna.

• Läsning inför sessioner: 55 kr/sida.

(Alla priser exklusive 25% moms)

Skrivcoaching i tre, sex eller tolv månader?

3monthsSkrivcoaching i tre månader
Sex sessioner á 1 timme ingår som du kan fördela under perioden. Passar dig som vill få en kickstart och fortsätta på egen hand efter coachingen. Ett alternativ för dig som ska finslipa ett färdigt manus och är i behov av stöd under processen.
Prisexempel: 8.200 kronor (ex moms)
6monthsSkrivcoaching i sex månader
Tolv sessioner á 1 timme ingår som du kan fördela under perioden. Passar dig som inte kan skriva mer än några timmar i veckan. Du har antagligen en bokidé och behöver hjälp att komma igång och få stöd under processen.
Prisexempel: 15.400 kronor (ex moms)
12monthsSkrivcoaching i tolv månader
Tjugofyra sessioner á 1 timme ingår som du kan fördela under perioden. Passar dig som vill komma igång och ha stöd hela vägen, fram till mål.
Prisexempel: 32.200 kronor (ex moms)

När du valt det coachingpaket som passar dig ses vi för ett första uppstartsmöte. Vi går igenom förutsättningarna, lägger upp en tidsplan med delmål och avstämningar. Därefter har vi regelbunden kontakt. Du skriver, jag läser och ger dig feedback.

 

Betalning

Du betalar hela kostnaden för coachingperioden i förskott. Det går också att dela upp kostnaden per kvartal, med en första delbetalning innan vi börjar.

Om du vill förlänga coachingen

Om du vill förlänga coachingen direkt efter avslutad period får du 5% rabatt på den kommande perioden.

Om du vill avbryta

Om du väljer att avbryta avtalet i förtid betalar du resterande avgift omgående.

: : :

Jag är din PT i skrivandeac_coach

Jag heter AC Collin och har arbetat med litterär verksamhet sedan 2006. Jag är utbildad skrivpedagog och handleder och håller kurser i kreativt skrivande, bl.a. Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola i Skåne om somrarna. Jag har lektörsläst hundratals manus och coachat författare i med- och motgång.

Hösten 2015 släpptes min roman ”Mamma kom aldrig hem” och julen 2017 kom ”Maja och jullovsmysteriet” som ljudbok, utgiven av B.Wahlströms/Storytel. Jag har också deltagit i ett flertal novellantologier.

Vid sidan av den litterära verksamheten tar jag emot klienter i samtalsterapi, en erfarenhet som jag har nytta av som skrivcoach. Jag använder ett biblioterapeutiskt arbetssät även som skrivcoach. Den kreativa processen kan vara omtumlande.

Vill du veta mer, kontakta mig på skrivcoach@kreagrafen.se

 


Spara

Spara

Spara