Författaren AC Collin

julbokDet känns fortfarande märkligt att presentera mig författaren AC Collin. Det är en liten del av min verksamhet och jag försöker att inte identifiera mig med det jag gör. Vid sidan av mitt engagemang som lektör och författarcoach har jag ett författarskap. Jag har gett ut på eget förlag och blivit utgiven. Jag är medlem i Sveriges författarförbund, Författarcentrum Öst, samt författarnäterverket Fåröakademien.

Romandebuten

Hösten 2015 debuterade jag med ”Mamma kom aldrig hem” på Ordberoende förlag. Det är en psykologisk utvecklingsroman om en kvinna som söker upp sin mor för att sätta punkt för det som varit oavslutat. Handlingen utspelar sig i nutid, med tillbakablickar från barndomen. Det fantastiska omslaget är gjort av Michael Ceken.

Du kan beställa ett signerat ex av mig, (150 kr + porto) >>
Boken finns också att köpa via nätbokhandeln, som inbunden och som e-bok.
Adlibris >> och Bokus >>

Änglajävulen av AC Collin Änglajävulen och spökerier på slott

Under 2017 arbetade jag med två ljudboksprojekt. Barnboken ”Maja och jullovsmysteriet” och vuxenromanen ”Änglajävulen”. Jag fick kontakt med B.Wahlströms som ville ge ut ”Maja” som jullovsföljetong.

Under en skrivresa till Mallorca i maj arbetade jag med manuset. Det måste ha varit något magiskt med platsen utanför Fornalutx. När jag kom hem hamnade jag i ett flow och kläckte idén om Angela som tack vare sina vänner hamnar på Mallorca där hon ska bli av med sitt änglakortberoende. ”Änglajävulen” finns att lyssna på via Nextory, eller Adlibris.

Maja och jullovsmysteriet
Novellerna

Jag har fått en hel del uppmärksamhet för mina noveller. Flera av dem finns utgivna som e-singlar, men också i antologier som ”På denna grund”, ”Över en fika”, ”Ett lejon och andra historier från Mariefred”.

Vill du lyssna? Några av novellerna finns publicerade på min pod >>


 

Spara

Spara

Spara

Spara