Böcker och pedagogiskt material

Kreagrafen producerar böcker och pedagogiskt material som sätter fart på den kreativa processen. E-böckerna ”365 börjor – hejdå skrivkramp!” och ”100 charader” kan användas på många sätt. ”Börjor i en ask” är ett kit med kort som inspirerar till berättelser och reflektion.


 

”Börjor i en ask” är 100 kort med korta inledningar på ofullständiga meningar. ”Det viktigaste för mig är …”, ”Jag längtar mest efter …”, ”Jag har inte glömt …” etc.

Det finns många användningsområden. Jag använder dem i både skrivarsammanhang och i samtal. De hjälper till att sätta igång flödesskrivande och det spontana tankeflödet.

Eller varför inte plocka fram asken under middagen med vännerna och skicka runt den, så att all får dra ett kort? Det kan bli intressanta samtal.

 

Böcker och annat pedagogiskt material
Asken med börjor finns också i en engelskspråkig version.

 

Är du lärare?

Du som är lärare kan säkert hitta mängder av tillfällen när de kan komma till användning. För en stunds flödesskrivande? För att öva aktivt lyssnande, två och två? En ask med börjor på engelska?

Det hundra korten är egentligen femtio inledningar, upptryckta som dubletter. Det är spännande att se hur en mening fortsätter, andra gången den dras. ”Mamma för mig är … värme och ljus”, och nästa gång: ”Mamma för mig är … huvudvärk och nerdragna persienner.”

 

Beställ här

Pris för asken är 325 kronor + porto. Du gör din beställning via mail. >> 

Ange antal och svensk eller engelsk version. Glöm inte din postadress. Du får en bekräftelse med besked om leverans och betalning.


Provläs och beställ 100 charader

Här kan du ladda ner ett smakprov på ”100 charader” >>100 charader – teaser

Vill du beställa hela e-boken gör du det via Adlibris eller Bokus.

 

Provläs och beställ ”365 börjor – hejdå skrivkramp!”

Vill du provläsa och beställa hela e-boken gör du det via Adlibris eller Bokus.