Kreagrafens litterära tjänster innefattar lektörsläsning, författarcoaching, skrivarhandledning, skrivarkurser, workshops, skrivlitteratur och annat pedagogiskt material. Kreagrafen nätverkar och samarbetar med andra aktörer med litterär inriktning, som förlag, korrekturläsare, redaktörer, trycksaksproducenter, illustratörer, fotografer etc.

Det är så lätt att smita när det känns motigt. En författarcoach kan liknas vid en PT. Man tittar på förutsättningarna, hur mycket tid författaren kan ägna åt skrivandet, vilken metod som passar bäst. Tidsplan, delmål, hårt arbete. Och uppmuntran förstås.

 /Boktugg.se november 2016 >>

När jag sökte till Skrivarpedagogutbildningen i Nässjö 2006 hade jag många års erfarenhet av professionellt skrivande, som copywriter och webbskribent. Nu fick jag tillgång till pedagogiska verktyg och påbörjade min litterära verksamhet, som skrivarkurslärare, lektör och manuscoach.

Sedan sommaren 2010 håller jag varje år Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola i Skåne. Jag har varit handledare för skrivarelever på Sörängens fokhögskola i samarbete med Elisabet Norin, författare och skrivarpedagog. Jag har också samarbetat med Ann Ljungberg i olika bokprojekt och skrivarkurssammanhang.

I augusti 2015 släppte jag min debutroman, ”Mamma kom aldrig hem”, på Ordberoende förlag som fick ett väldigt fint mottagande. Jag har också fått uppmärksamhet för mina noveller.

Jag har min bas på Karby Gård i Täby där jag tar emot klienter i samtalsterapi och skrivande. Jag ser många anledningar att kombinera dessa två verksamheter, bl.a. skrivterapi.

Välkommen att höra av dig om du vill veta mer. Läs mer under de olika rubrikerna.