Skrivarresa till New York!


Min skrivarkollega Ann Ljungberg är outtröttlig. Hon hittar på den ena mer spännande skrivarresan efter den andra. Till våren 2011 planerar hon att arrangera en skrivarresa till New York, preliminärt 7 – 10 april. Det blir en grupp med max tolv deltagare, där några får möjlighet till individuell författarcoachning på plats. Alla deltar i gruppcoachning och gemensamma skrivövningar. Det blir även tid att uppleva New York förstås.

Läs mer och håll dig uppdaterad här >>

0 reaktioner på ”Skrivarresa till New York!

  1. Hej! Jag är jätteintresserad utav en skrivarresa till NY. Skriver bl a poesi & prosa. För några år sedan planerade jag att skriva en fiktiv skönlitterär story om unga ”white trash”-personer, med deras livskriser i olika situationer, boendes i Harlem, South Bronx, Brooklyn… Men jag, Linda har reumatism & sitter i rullstol. Har därtill personlig assistans. Vill gärna få fart på mitt skrivande igen & denna NY-resa skulle verkligen ge mig inspiration & nya idéer till mitt skapande. Väntar ivrigt på svar!

  2. Linda!

    Jag tycker absolut att du ska kontakta Ann på Orden Runt och höra om möjligheterna att åka med till N.Y. Klicka på länken ovan, i slutet av inlägget så hittar du all information.

    Ann når du på ann.ljungberg[snabel-a]alfbok.se.

    Lycka till!

    /AC

Kommentera