Jag söker nya uppdrag

Jag ser och synliggör
”Jag ser och synliggör” – en påminnelse för mig själv om jag sänker blicken. Mitt syfte i livet.

 

De senaste åren har jag utforskat mitt inre landskap. Till hösten släpper jag en roman, och under tiden ägnar jag mig åt måleri. Det är både skrämmande och fantastiskt. Särskilt härligt att upptäcka att allt hänger ihop, det inre och det yttre, och allt däremellan.

Sedan 2010 tar jag emot klienter i samtalsterapi. Jag är diplomerad psykosyntesterapeut och har tagit till mig det holistiska synsättet på människan, att vi kan uppleva oss hela när vi lyssnar lika mycket på kroppen, känslorna, tankarna och själen. Först då kan vi manifestera vår vilja och göra skillnad.

För mig är viljan ett verktyg för att må bra. Med viljans hjälp kan jag utvecklas och känna att jag gör skillnad – för mig själv och andra. När jag inte är i kontakt med min vilja upplever jag att jag står stilla och trampar vatten. Då blir jag konturlös och osynlig. Känner du igen dig?

Vad vill jag?

Jag vill få användning av mina förmågor och erfarenheter. Uppleva att mina misstag inte ska vara förgäves. Jag vill komma närmare ett förverkligande av mina visioner, att entusiasmera andra som vill hitta sin inre kompass. Om den tjänsten eller uppdraget inte redan finns, då måste jag skapa det. Så enkelt – och samtidigt svårt – kan det vara.

Är du seriöst intresserad av ett samarbete? Kontakta mig via mail eller titta vidare på min profil på LinkedIn.

Kommentera