Boka privat skrivhelg med AC Collin

 

Nu har du möjlighet att boka en privat skrivhelg med författarcoachen AC Collin. Det är du och ditt manus som är i fokus, från morgon till kväll. AC Collin skräddarsyr dagarna efter dina behov. 

Lägg vantarna på mig en hel helg, (lördag + söndag). Du har min fulla uppmärksamhet från morgon till kväll och det är du och ditt skrivande som står i fokus. Jag skräddarsyr skrivhelgen efter dina behov. Den kan innehålla allt från skrivövningar, feedback, samtal och reflektioner om den kreativa processen, till din personliga relation till rollen som författare.

Kontakta mig och berätta om ditt skrivprojekt och vad du vill ha hjälp med.

 

Tid: lördag – söndag, 10:00 – 18:00. Vi gör avbrott för lunch och äter middag tillsammans på lördag.

Plats: Mitt förslag är att vi håller till på Karby Gård Konstcenter i Täby där jag har min skrivarstuga. Vi kan också vara i lokalen på Torsgatan 63, centralt i Vasastan i Stockholm. Har du andra idéer är jag öppen för förslag.

Pris: 9.500 kr för privatpersoner. I priset ingår läsning av utdrag ur manus som förberedelse, max 25 sidor.

OBS. I priset ingår inte kostnader för dina resor, mat eller uppehälle. Önskar du vara på annan plats, utanför Stockholm, tillkommer mina utlägg för resor samt övernattning.

 


Är du fler än en?

Är ni ett sällskap som brukar ses och ha spännande, utvecklande aktiviteter? Har ni redan lärt er göra sushi, provat klättervägg eller barbershop? Boka mig för en skrivarhelg. Vem vet, det kanske resulterar i en gemensam antologi?

Kontakta mig för mer info, eller ring 0733 38 66 22.