Ny samtalsmottagning på Torsgatan 63 i Stockholm

 

Psykosyntesterapi på Torsgatan 63

Från och med mars 2018 tar jag emot klienter på Torsgatan 63 i Stockholm. Jag behåller min samtalsmottagning på Karby Gård i Täby, men för klienter som bor och arbetar i innerstan är det här ett närmare alternativ.

Jag erbjuder såväl psykosyntesterapi  som författarcoaching. Det finns också planer på en litterär samtalsgrupp med det biblioterapeutiska arbetssättet som grund. Vill du vara med? Hör av dig, så berättar jag mer!

I lokalerna på Torsgatan finns redan ASKIS – Akademin för systemiska konstellationer, som drivs av Gunilla Boivie. Vi är kollegor från PsykosyntesAkademin och jag är säker på att våra verksamheter kommer att inspirera till spännande workshops och olika kreativa projekt.

Varmt välkommen!