Vad vet du om Levande Verkstad?

Lisa och Tova
Lisa och Tova

Om du inte arbetar som pedagog är chansen antagligen liten att du vet vad ”Levande Verkstad” är. Det vill Tova och Lisa råda bot på. De är lärare på Södra Stockholms Folkhögskola och deras projekt, ”Come on! Create!” ska göra de pedagogiska verktygen tillgängliga utanför kretsen av de redan frälsta. Det tokgillas av Folkbildningsrådet som uppmuntrar sådana projekt.

Den öppna lärresursen vänder sig inte enbart till pedagoger, ledare och lärare inom skola och omsorg. Tanken är att alla som arbetar med utvecklande, motivationshöjande och skapande verksamhet ska ha användning av metoderna.

Ett varmt välkomnande i entrén till Södra Stockholms folkhögskola
Ett varmt välkomnande i entrén till Södra Stockholms folkhögskola

Jag hade förmånen att träffa Tova och Lisa för att göra en intervju för ett par veckor sedan. Jag vill också ha så där kul på jobbet, tänkte jag. Efter en stund insåg jag att det har jag faktiskt. Jag fick ju träffa dem.

Läs min intervju med Tova och Lisa här >>

.

Kommentera