”Under texten” blir digital

Prova skrivterapi med AC CollinOptimisten i mig trodde i det längsta att årets sommarkurser på Fridhems folkhögskola skulle bli av. Det var ju så långt fram i tiden. Inte förrän i juli.

Nu är det ändå bestämt att all kursverksamhet ställs in, av skäl som var och en kan förstå. Myndigheternas rekommendationer bör följas, och avbokningarna till kurserna blev till slut så många att skolans styrelse valde att ställa in.

Kris föder utveckling, nöden är uppfinningarnas moder

Jag har haft tankar på att praktisera biblioterapi och andra kurser online, långt innan Corona klev in i våra liv. Jag är övertygad om att det kan bli bra. Innehåll och pedagogik behöver anpassas till formatet, och nu blev det med ens ännu mer aktuellt att sätta planerna i verket.

 

Min plan är att erbjuda de som anmälde sig till kursen ”Under texten – praktisk biblioterapi” ett alternativ online, anpassad för det digitala formatet. Men även du som är allmänt intresserad av biblioterapi och praktiska övningar är välkommen att delta.

Jag skissar fortfarande på upplägget, det är en del att ta ställning till. Antingen kommer kursen att hållas samma vecka som det var planerat på Fridhem, v.29. Det kan också hållas vid annat tillfälle, som veckokurs eller kvällskurs, under en längre period. Eller både och.

Mer information kommer. Här.

Hör gärna av dig om du vill veta mer >> hej[snabel-a]biblioterapi.nu