Skrivarsafari har fått en syster – Tecknarsafari

Jag måste berätta någonting häftigt. För tio år sedan fick jag möjlighet att skapa en skrivarkurs utöver det vanliga. Jag ville att det skulle kännas som ett äventyr, en inre och yttre resa, där man får kontakt med sin kreativitet. Jag var redan helt såld på Fridhems folkhögskolas sommarkurskoncept, och det var där, i underbara Skåne, idén om Skrivarsafarin förverkligades. Sedan dess har närmare etthundrafemtio nyfikna, härliga skrivarsjälar hjälpt till att skapa magi tillsammans varje sommar, och jag är så tacksam att ha fått vara en del av det.

Syster Tecknarsafari

I år blir Skrivarsafari något speciellt. Det är fortfarande samma upplevelsebaserade övningar, men vi ska ägna oss särskilt åt berättelser för barn. För att sätta extra guldkant på veckan pågår en Tecknarsafari vägg i vägg, med min konstnärskollega Caroline Roberts som handledare. Du kan ju föreställa dig hur kul det kan bli när vi tussar ihop författare och bildskapare! Det ska vi göra i vecka 30, alltså den 20 – 24 juli. Häng med!

Här kan du läsa mer och anmäla dig>>

P.S. Har du varit med tidigare och längtar tillbaka? Det sägs att man inte kan kliva ner i samma flod två gånger, men jag tänker att man kan få det bästa av två världar. Någonting bekant, samtidigt annorlunda. Nya upplevelser, nya erfarenheter.

Varmt välkommen!