Tävling: Vems mamma är du mest nyfiken på?

tulipsandwellingtons
”Tulips and wellingtons” av AC Collin, akryl och olja (1100 x 700 mm)

Den 27 augusti 2015 släpps min roman ”Mamma kom aldrig hem”. Vill du läsa den före alla andra? Du kan vinna ett rykande färskt, signerat exemplar, så snart romanen är levererad från tryckeriet.

För att delta i utlottningen berättar du vems mamma du är mest nyfiken på. Motivera varför och skicka ditt förslag till grattis[@]kreagrafen.se, senast Mors dag, söndagen den 31 maj 2015.

Kan du inte välja mamma? Det är fritt fram att skicka flera förslag. Jag och min förläggare, Ewa Åkerlind på Ordberoende förlag, väljer det mest nyfikna förslaget och publicerar vinnaren på våra hemsidor och i sociala medier. Lycka till!

omslag - Mamma kom aldrig hemIbland förstår man först långt efteråt hur saker och ting egentligen förhöll sig. Som med mammas platåsko–dagar. Man kunde se på skorna hur hon mådde. Favoriterna var röda med öppen tå och en tunn rem runt vristen. De var gjorda i något mockaliknande material som färgade av sig på huden, så även när hon inte hade dem på sig tänkte man på dem.

/ur Mamma kom aldrig hem

Vernissage för Sommarsalongen på Edsvik konsthall väst

Den 31 maj 2015 är det också vernissage för Sommarsalongen på Edsvik konsthall i Sollentuna. Det är en samlingsutställning där du kan se verk av mig och mina ateljévänner, t.ex. min målning ”Tulips & wellingtons”.

Varmt välkommen! Läs mer här >>

Kommentera