Storytailors™

Storytailors™ är namnet på ett kreativt team som specialskriver berättelser för ljudbokmediet. I teamet finns författare och producenter med lång erfarenhet av litterär verksamhet och produktion av digitala medier. Med en snabbfotad produktionsprocess kan Storytailors™ vara ett vaket tillskott på ljudbokshimlen. Kreagrafen agerar förlag och just nu förbereds fyra entimmeslånga noveller för utgivning under andra halvan av 2018. De kommer att finnas tillgängliga för lyssning på bland annat Storytel, Nextory, Adlibris och Bokus.

Stockholm Urban Fantasy

Först ut är en serie noveller i genren Urban Fantasy. Genren är relativt oetablerad i Sverige och kännetecknas av en handling som utspelar sig i stadsmiljö med inslag av mytologi, folktro, mystik och övernaturliga element. Under etiketten Stockholm Urban Fantasy presenterar Storytailors™ berättelser som utspelar sig i ett nutida Stockholm. Lyssnaren får bland annat följa med till okända offerplatser på Djurgården och Rålambshovsparken.

Storytailors™ använder musik och effekter

Ljudnovellerna är dramatiserade på ett subtilt sätt för att förstärka upplevelsen, utan att vara radioteater.

 

Premiärnovell: Hundarna från Rågsved

Siri är inflyttad till Stockholm och har äntligen funnit sig till rätta i den kaotiska miljön. Hon har en unik känslighet för ljud och andra sinnesintryck. Ibland blir det för mycket. Det som bekymrar henne allt mer är empatilösheten, att människor inte ingriper när någonting händer i deras omedelbara närhet. När det drabbar henne på ett personligt plan aktiveras krafter hon inte visste att hon hade. 

Novellen släpptes fredagen den 6 juli 2018.

ISBN: 9789198448603

Storytel >>

 

 

 

 

Novell #2: Rötmånad

Stockholm hukar under solen. Det är den hetaste sommaren på flera decennier och i en ateljé på Torsgatan står Nina och svettas. Hon målar porträtt av kända personer, men när den tredje modellen på kort tid dör, går det inte längre att bortförklara som en slump. Nina är rädd och känner på sig att det här bara är början. Hon har ingen aning om hur rätt hon har. Det är rötmånad, och då det kan hända ohyggliga saker.

Novellen släpptes fredagen den 10 augusti 2018.

ISBN: 9789198448641

Storytel >>

 

 

 

 

 

Novell #3: Flickan i skuggan av eken

Merula befinner sig i ett gränsland. Hon vill vara fri och ha kul med sina vänner, men då måste hon ljuga för sina föräldrar och fortsätta att vara ”duktiga Merula”. Lika vild som Rosie vågar hon inte vara, ändå är det hon själv och inte Rosie som råkar illa ut. Vem är den lilla flickan som lockar henne allt djupare in i mörkret. Är hon i fara? Vem ska rädda vem?

Novellen släpptes måndagen den 3 september 2018.

ISBN: 9789198448658

: : :

Kontaktperson: AC Collin >>