Kreagrafen och Storytailors™ ger ut specialskrivna ljudnoveller

Storytailors™ är ett kreativt team som producerar specialskrivna ljudnoveller. I teamet finns författare och producenter med lång erfarenhet av litterär verksamhet och produktion av digitala medier. Kreagrafen agerar förlag och just nu förbereds tre entimmeslånga noveller för utgivning under andra halvan av 2018. De kommer att finnas tillgängliga för lyssning på bland annat Storytel, Nextory, Adlibris och Bokus.

Specialskrivna ljudnoveller i genren Stockholm Urban Fantasy

Först ut är en serie noveller i genren Urban Fantasy. Genren är relativt oetablerad i Sverige och kännetecknas av en handling som utspelar sig i stadsmiljö med inslag av mytologi, folktro, mystik och övernaturliga element. Under etiketten Stockholm Urban Fantasy presenterar Storytailors™ berättelser som utspelar sig i ett nutida Stockholm. Lyssnaren får bland annat följa med till okända offerplatser på Djurgården och Rålambshovsparken.

Storytailors™ använder musik och effekter

Ljudnovellerna är dramatiserade på ett subtilt sätt för att förstärka upplevelsen, utan att vara radioteater.

 

Premiärnovell: Hundarna från Rågsved

Siri är inflyttad till Stockholm och har äntligen funnit sig till rätta i den kaotiska miljön. Hon har en unik känslighet för ljud och andra sinnesintryck. Ibland blir det för mycket. Det som bekymrar henne allt mer är empatilösheten, att människor inte ingriper när någonting händer i deras omedelbara närhet. När det drabbar henne på ett personligt plan aktiveras krafter hon inte visste att hon hade. 

Novellen släpps i fem delar med början den 1 juli, och i sin helhet, fredagen den 6 juli 2018.

 

 

: : :

Kontaktperson: AC Collin >>