Passa på! Ledig plats i Skrivarbubblan i Sitges!

Min kollega skrivarcoachen Ann Ljungberg arrangerar då och då skrivarkurser utomlands. I oktober är det dags för Skrivarbubbla i Sitges, en bit utanför Barcelona i Spanien. Jag deltog som handledare hösten 2008 och lovar att det är en helskön plats. Nu har det blivit en plats över där du kan bli coachad i ditt romanprojekt och delta i gemensamma skrivövningar.

Kvällsmys på terrassen med utsikt över Sitges.

Ann berättar:

Vi hyr ett härligt hus i Sitges, nära Barcelona i norra Spanien.  Med sina fina terrasser, gemensamma utrymmen, pool och harmoniska sovrum är det ett perfekt ställe för en ”skrivarbubbla” i form av skrivarkurs och författarcoaching!

Kursen pågår 18-23 oktober, den 18:e och 24:e är resdagar.

Du skickar in ditt eget manus senast tre veckor innan kursstart och läser två andra manus. Två deltagare + Ann läser ditt manus. I din lilla grupp har vi textkritik där varje deltagare får uppmärksamhet och konstruktiv kritik under en timme. Dessutom blir det två individuella coachingpass samt tre pass med alla deltagare under veckan. Under de gemensamma passen fokuserar vi på sådant som alla kan ha nytta av och har skrivövningar som öppnar för nya tankar om ditt manus.

I priset ingår manusläsning på upp till 200 sidor (dubbelt radavstånd, times new roman el motsvarande) ev överskjutande sidor kostar 5 kr / sida.

Boende erbjuds i Mikael Reuterbergs fina hus i Sitges.

En dag mitt i veckan har vi ledigt. Följ med på en utflykt till en vingård – eller njut av dagen på egen hand i Sitges eller Barcelona!

Jag som är kursledare (Ann Ljungberg) arbetar som förlagsredaktör, lektör och författarcoach och har medverkat till publicering av drygt 80 böcker. Jag har arrangerat skrivarresor utomlands de senaste 7 åren. Som författarcoach är jag din följeslagare och blåslampa för att skapa text som ger en stark läsupplevelse.

Huset ligger på en bergsluttning, med närhet till naturen, alldeles invid den
pittoreska konstnärsbyn Sitges och Medelhavet. Här kan du slappa på någon av de sex terrasserna, bada i poolen, ta promenader i naturen eller ner till Sitges (20 minuter) Det finns även buss till byn och det är 30 minuter med tåg till Barcelona.

Du får eget rum och delar badrum. Trådlöst internet med din egen dator.

Frukost och lunch (jättegod!) ingår och vi har tillgång till kök om vi vill laga middag själva. Annars finns det förstås gott om restauranger i Sitges.

Vid tidigare kursveckor i oktober har vi kunnat avnjuta de flesta måltiderna
i värmen på terrassen – vi hoppas på samma fina sommarväder!

Huset är i tre våningar, ingen hiss. Många trappor, ej handikappanpassat.

Vad kostar det?

Resan bokar du själv.
Skrivarkurs och coaching kostar 5500 kr inkl moms.
Boende i enkelrum med halvpension 525 euro (7 nätter)

Anmäl dig genom att maila till mig, Ann Ljungberg! Berätta också lite om ditt skrivarprojekt!

/Ann Ljungberg

Kommentera