Hurra för Thomas Erikson – Damms nästa succéförfattare!

Som författarcoach blir man överlycklig när det går bra för ens klienter. Jag har precis fått det glädjande beskedet att en av mina mest enträgna klienter har blivit antagen på ett av Sveriges största förlag, Damm.

Jag har följt Thomas skrivande i tre år och läst åtminstone fyra av hans romanmanus. Han har mer i byrålådan. Dessutom har han stor familj och driver egen verksamhet som kommunikatör och föreläsare. Hur hinner karln, har jag ofta tänkt.

Thomas har haft en sällsynt förmåga att ta till sig feedback på ett positivt och ödmjukt sätt. Han har också lyckats skapa en intressant karaktär utifrån sina egna yrkeserfarenheter. Han har något att berätta, men inser hur viktigt det är att att fiktionalisera och dramatisera för att det ska nå fram.

För varje nej från olika förlag har han blivit än mer beslutsam att lyckas. Och plötsligt händer det. Inspirerande, eller hur? Det är verkligen värt att inte ge upp.

Jag är väldigt spänd på att höra hur det går, vilket mottagande hans romaner får. Jag tror att det blir succé.

Grattis Thomas!

0 reaktioner på ”Hurra för Thomas Erikson – Damms nästa succéförfattare!

Kommentera