Mamma har kommit hem

Från och med november 2016 övertar jag utgivningen av min roman ”Mamma kom aldrig hem”. Jag  tackar för samarbetet med Ordberoende förlag som nu är avslutat. Det har varit en spännande resa så här långt, nu börjar en ny.

Vill du beställa ett signerat ex av romanen, fyll i formuläret nedan. Glöm inte postadress och att skriva till vem boken ska dediceras. Signeringspris 150 kronor + porto.

framsida_borjor_01”Mamma …” kommer snart att få sällskap av en ny version av ”365 börjor – hejdå skrivkramp!” Den innehåller 365 inledningar på historier som du kan skriva vidare på, en kickstart för dig som vill hålla igång skrivandet varje dag. Boken kommer inte att hinna tryckas till julhandeln, men du kan förbeställa ett exemplar till rabatterat pris, 150 kronor + porto (ord.pris 225 kronor).

Boksignering i december 2016
Under helgerna fram till jul är det julmarknad på Karby Gård i Täby där jag har min skrivarstuga och terapimottagning. Jag kommer att vara på plats mellan 12 – 14 på söndagar, en trappa upp i Västra flygeln. Köp ett signerat exemplar av ”Mamma …” och dina julklappsbekymmer är ett minne blott. Till dig som har författardrömmar erbjuder jag femton minuter gratis speedcoaching.

Välkommen!