Lyssna på novellen ”A som i Agnes”

 

Jag ser skrivartävlingar som ett sätt att hålla igång lågan. Ett tema, en deadline, en begränsing i antal tecken – allt det där kan trigga mig. Är belöningen publicering och en vinstsumma, så mycket bättre, men det brukar inte vara skälet till att jag lägger timmar, dagar, månader på att värka fram en text. Alltså är det väldigt roligt och överraskande när mailet med rubriken, ”Grattis, du har vunnit första pris!” dimper ner. Rena turen att jag såg det, i min överfyllda brevlåda (tänker inte berätta hur många olästa mail jag har, men det är femsiffrigt).

Nu kan du lyssna till ”A som i Agnes” som alltså tog hem första pris i Ekström & Garays stora novelltävling, våren 2022. Novellen publiceras för läsning på bl.a. webbsidan Opulens, men ljudnovellen är en egenproduktion och finns just nu på Storytel. Dela gärna och skriv gärna en recension.

 

Lyssna här >> Storytel

Läs här >> Opulens