F*ck cancer – reboot 2024

Har du varit med om att tvingas dra i handbromsen? Att sätta allt på paus på obestämd tid? Det hände mig för ett år sedan, i december 2022. 

Knölen i bröstet visade sig vara en tumör och ganska omgående påbörjades cancerbehandlingen. Allt gick bra, jag har börjat arbeta igen och min plan är att återuppta samtalsterapin våren 2024. 

Så här i efterhand förstår jag att jag har haft stor hjälp av psykosyntesens förhållningssätt till livet, och särskilt motgångar. Jag har påmint mig om att ”jag är inte sjukdomen, jag har den”. Att ”samarbeta med det oundvikliga” har räddat mig från att hamna i diket. 

Den här sjukdomen har gett mig insikter som både du och jag kan ha nytta av i terapirummet. Jag fortsätter att ta emot i Näsbypark i Täby, och vid behov på Torsgatan i Stockholm, torsdagar och fredagar. 

Det kommer också att finnas möjlighet att ha sessioner via Zoom, och då kan du ju bo varsomhelst i världen. 

Välkommen att höra av dig!

Mail: terapi @ kreagrafen.se