Läs min e-novell och vinn en älg

Att betrakta en älg

Ja, det är sant. Om du laddar ner och läser min senaste e-novell på Hoi förlag har du chans att vinna en älg, men du får göra den själv.

Motivet på omslaget till novellen ”Att betrakta en älg” visar en tjusig broderad tavla med en längtansfull älg. Det är just det brodyrkitet du kan vinna. Vem vill inte ha en kultig älg på väggen? För att inte tala om hur bra man tänker när man handarbetar.

Gör så här om du vill vara med i utlottningen av älgen:

– Ladda ner och läs novellen ”Att betrakta en älg” t.ex Dito.se,  Bokus eller Adlibris.

– Gillar du novellen, tipsa om det här inlägget på din blogg, hemsida, Facebook eller Twitterprofil.

– Skicka ett mail till mig och berätta vilken stad som förekommer i novellen.

Gör detta före den sista maj 2013 så är du med i utlottningen av brodyrälgen. Skulle du inte ha turen att vinna finns älgen att beställa på ”Hemflit”  (Åh, visst låter det fint, Hemflit).

”Att betrakta en älg” är en sorglustig historia om två vuxna syskon som städar upp i föräldrahemmet sedan pappan har gått bort. De inser att pappan hade sidor de inte kände till. Och rätt mycket pengar. Femtiotretusentvåhundra kronor för att vara exakt. Samt två flygbiljetter till romantikens huvudstad. Var han verkligen förälskad?

E-novellen i mobilen är som flingorna i filen

E-noveller får din mobil eller läsplatta att kännas extra lyxig när du har en kvart över och väntar hos tandläkaren, på perrongen, på din vän tidsoptimisten – utan att du blir ruinerad. Det finns flera sköna berättelser på Hoi som har satsat extra mycket på e-noveller våren 2013. Förutom min första novell, ”Strax innan de åt melon” hittar du noveller av mina NAFS-vänner Elisabeth Lahti, Malin Byström, Göran Jonsson och Robert Stjernström m.fl. Rusa dit!

Kommentera