Tack för ett inspirerande 2009!

Så här års tycker jag att man ska summera och tacka för allt.

Tack alla lärare och kurskompisar på Psykosyntesakademin. Tack också mina klienter, för förtroendet och alla fina samtal. Tack skrivareleverna på Sörängen och Elisabet och Maria som anlitar mig som handledare. Tack mina lektörskunder för alla sköna läsupplevelser, ett särskilt tack till Thomas som aldrig ger upp och Lars som är öppen för nya coachningmetoder.

Tack Lina som bodde i skrivarstugan i våras, din framgång inspirerar verkligen. Tack skrivarvännerna på NAFS! Tack Ann som tog tag i Skrivarkalendern igen, hoppas att det kan bli fler samarbeten nästa år. Och tack helsköna Marvin och Robert som höll i kursen på Fridhem i somras, och Daniel som erbjuder mig att hålla en egen kurs nästa sommar (Skrivarsafari).

Tack bildterapeuten Jane som fått mig att längta efter att börja måla igen. Tack Nina för alla synkronicitetsupplevelser, och Pär för inspirerande samtal om skrivandet och konsten och livet. Tack Sean för sånginspirationen och Magnus för att du förmedlade kontakten. Det var stort.

Tack Anders, Robert och Daniel, ni dansar i mitt hjärta. Och Pop & Tess förstås, vad gjorde jag utan er?

Nästa år blir ännu mer magiskt, eller hur?

0 reaktioner på ”Tack för ett inspirerande 2009!

Kommentera