Maja och höstlovsmysteriet på Storytel

I dagarna, lagom till höstlovet, släpps Maja och höstlovsmysteriet på Storytel. Det är den fjärde delen i ljudboksserien ”Majas mysterier” och som vanligt är det Gustaf Hammarsten som läser.

Böckerna om Maja är lagom läskiga och passar bäst för åldern 9-12 år. I den senaste berättelsen händer det mystiska saker runt allhelgonahelgen. I ”Maja och sommarlovsmysteriet” kretsade handlingen kring en gammal sjöfarare som levde på slottet för mer än trehundra år sedan. Här är han tillbaka och det är upp till Maja och hennes vänner att sammanföra Jakob sjöfarares osaliga ande med hans barn. De förlorade kontakten efter sista resan till sjöss. Barnen levde förstås också för trehundra år sedan, men en gång vart hundrade år har de chans att återförenas med sin far och slippa irra runt i ett ingenmansland mellan levande och döda.
Hur sjuk är Nora egentligen?
Majas vän, Nora, är i högsta grad levande, men hon är gammal och skröplig. Hon försvinner då och då och hennes älskade Edvard är orolig förstås. Och så tvivlar Maja på sin vänskap med kompisen Ana, eftersom hon … nej, du får läslyssna istället.
Blir det någon bok om sportlovet?
Nu återstår endast ett lov att berätta om, sportlovet, men vi får se om det blir en fortsättning. Det brukar hända, pang – bom. Berättelserna ges endast ut som ljudbok och e-bok på Storytel. Här hittar du dem >>. 

Här är bilder från releasen i parken på Karby gård i oktober 2020.