Kreagrafens podd – vad vill du höra?

Jag har precis publicerat en inläsning av min novell ”På det viset” som vann andrapris i Tidskriften Evangeliums novelltävling hösten 2014. Att jobba med ljudbilden skapar en extra dimension till texten som är spännande.

Lyssna och kom gärna med input >> ”På det viset” av AC Collin

cropped-cropped-2015-08-22-05-26-18-2.jpgEfter en fantastiskt inspirerande poddvecka på Fridhems folkhögskola, med Roger Bengtsson och Håkan Svensson som handledare, ska jag experimentera för att hitta en form som passar mig. Det blir en del noveller och utdrag ur romaner och andra texter, samtal med kreatörer, framför allt författare.

Jag kommer att smyga omkring runt Fårögården under författarveckan i mitten av augusti 2016 och samla ljud och intryck. Under bokmässan i Göteborg i september likaså.

Direktlänk till min podd >>

 

 

Spara