Kom igång med mina "börjor"

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men under sommaren 2008 var det tänkt att jag skulle ta det lugnt. Framåt höstkanten upptäcker jag att jag har material till en bok med 365 börjor, alltså inledningar till berättelser. Jag tyckte det var synd att sitta och hålla på de där börjorna, jag skulle aldrig hinna skriva vidare på dem själv. Eftersom jag ändå var nyfiken på print-on-demand-tjänten Vulkan så bestämde jag mig för att testa den. Vulkan, vilken lysande idé! Nu finns boken ”365 börjor – hejdå skrivkramp!” även i en engelsk version. Översättningen är gjord av Annika Sibring.

365 börjor – hejdå skrivkramp!

En berättelse kan börja på oändligt många sätt. Här får du trehundrasextiofem förslag. En igångsättare om dagen, hela året. Det vore konstigt om du inte har minst ett uppslag till en roman när du bockat av alla börjor. Kanske två, eller tre. Så sätt igång, läs, fatta pennan och skriv din egen fortsättning.

Beställ ditt ex på Vulkan >> 138 kronor + frakt.

365 Beginnings – bye bye writer’s block!

A story can begin in a million and more ways. I give you threehundredandsixtyfive possibilities. One starter a day, for a full year. Just get started. Read, take up your pen and write your own sequel. Let your critic rest. Allow it all to end up on paper, however strange you may think it sounds. I’d be surprised if you don’t end up with at least one idea for a novel once you’ve challenged all the beginnings. Perhaps two, or maybe even three.

Beställ ditt ex på Vulkan >> 157 kronor  + frakt.

Beställ ditt ex på Lulu.com >> € 14.34 + frakt

Kommentera