Förhandsbeställ signerad "Mamma kom aldrig hem"

Skärmavbild 2015-06-14 kl. 12.56.31Snart är min debutroman med det fantastiska omslaget, ”Mamma kom aldrig hem”, flygfärdig. Den går i tryck inom kort och levereras under augusti.

Här kan du förhandsbeställa ett signerat exemplar direkt av mig. Beställ två till ett ännu bättre pris. Beställ tre och du får en finfin tygkasse på köpet! Porto tillkommer.bag

Fyll i formuläret så meddelar jag hur du betalar, via Swisch eller Bg.

”Han målar och rör sig ungefär som när han går, som om han äger marken och den bara ligger där och väntar på honom. Han kommer aldrig att gå exakt där igen, alltså gäller det att vara uppmärksam och ta emot honom när han sätter ner foten. När han lägger sin tyngd i steget, trycker ifrån och lyfter foten för att ta nästa steg.
Jag får en känsla av att jag borde vara mer tacksam. Att det är något väldigt speciellt att sitta här och titta på honom när han arbetar. Kommer den känslan från mig själv? Eller är det han?”
/Ur ”Mamma kom aldrig hem”

Om du redan har anmält dig till bokreleasen på Epicenter i Stockholm den 27 augusti, ingår boken i entréavgiften. Har du inte anmält dig är det hög tid. Det blir festligt och fullsatt, och en och annan överraskning. Läs mer om eventet här >>

Tack!

0 reaktioner på ”Förhandsbeställ signerad "Mamma kom aldrig hem"

Kommentera