Författarverkstad med Norin & Collin

 

Välkommen till författarverkstad med två av landets mest erfarna och inspirerande skrivarpedagoger, Elisabet Norin och AC Collin. Under en weekend i mars varvar vi skrivövningar med teori. Vårt fokus blir på gestaltning och karaktärsutveckling.

Du är inte nybörjare och har troligen gått en eller annan skrivarkurs. Du är nyfiken på nya, kreativa angreppssätt för att komma vidare i ditt berättande. Efter helgen har du inspirerande verktyg och material att jobba vidare med.

Karby Gård är ett centrum för konst och kultur och ligger i en lantlig miljö i Täby, ett par mil norr om Stockholm. Kommunikationer till och från Stockholms City (45 minuter) och Arlanda (20 min med taxi) är goda.

Du ordnar resa och boende själv, vi bjuder på fika och trivsam miljö. En lättare lunch serveras till självkostnadspris. Om intresse finns äter vi gemensam middag på lördag kväll, kanske på närbelägna Skänkstugan vid Nygårds Värdshus.

 

Datum: 18 – 20 mars 2016
Tider: Fredag 14:30 – 18:00, Lördag 10:00 – 18:00, Söndag 10:00 – 15:00

Pris: 3.600 kronor
OBS! Sista anmälnings-/betalningsdag: 7 mars 2016.

Minst antal deltagare: 6
Max antal deltagare: 10

Vid avbokning efter den 7 mars återbetalas kursavgiften endast mot uppvisande av läkarintyg.

Individuell författarcoachning
Om du önskar individuell coaching under helgen finns möjlighet att avsätta tid för det, kl. 09.00 – 10:00 på lördag och söndag, mot en extra kostnad (750 kronor/timme). Det finns alltså endast tid för fyra författare att få varsin session, så boka redan när du anmäler dig.

Till bokningssidan >>

Vilka är vi?

Elisabet Norin – folkbildare, pedagog, skribent och författare med många års erfarenhet av arbete med text- och litteraturutveckling. Driver egna företaget THINK TANK Elisabet Norin. Författare till uppskattade handboken “Tre enkla regler finns inte – en romanskola”. Sedan några år bosatt i Skåne och gör egna kurser på Övedskloster.
Blogg: elisabetnorin.wordpress.com

AC Collin – Utbildad skrivarpedagog som också arbetar som samtalsterapeut (psykosyntes). Driver en litterär verksamhet som lektör och författarcoach. Är mamma till populära sommarkursen Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola, som arrangeras för sjunde året i år. AC debuterade hösten 2015 med romanen ”Mamma kom aldrig hem” och skriver gärna noveller. Hemsida: www.kreagrafen.se

: : :

Tips på boende

Scandic hotell i Roslags Näsby. Från ca 1.400 kr för två nätter. Prisvärt och nära kommunikationer, ca tio minuter med buss.

Såstaholm Hotell & Konferens hette tidigare Höstsol och var pensionat för berömda skådespelare. Ligger bara 5 minuters bilresa från Karby Gård. Enkelrum ca 2.900 för två nätter. Bör bokas tidigt.

2 reaktioner på ”Författarverkstad med Norin & Collin

    1. Det blir säkert fler tillfällen, Pia.
      Jag kan också tipsa om min Skrivarsafari på Fridhems folkhögskola i vecka 27. Ta med dig dottern. Fridhem har handledare som hittar på grejer med barnen när föräldrarna går kurs. De verkar ha minst lika kul, gör utflykter, spexar.

Kommentera