Fira våren med en tröja med mening

Nu spritter det till lite överallt. Knoppar som brister, flugfän som svirrar, alla möjliga dofter stiger ur diken och vattendrag. Det firar jag med en serie motiv med vårkänsla och eftertanke, tryckt på tröjor som du kan brösta dig i. Det är bara att beställa, ta på och se glad ut.

TA MIG – på allvar.
Det här motivet kom till efter ett prat med en författarkollega. Jag beklagade mig för att jag aldrig verkar komma igång med mina romanprojekt. ”Du måste ta dig själv på allvar, Anna-Carin” tyckte han. Han menade mitt skrivande, förstås. Och det ska jag. Till hösten. Men först är det vår och sommar. Beställ här >>

Jag är en levande reklampelare – för mig själv.
Vem är din bästa förespråkare, om inte du själv? Men det är liksom inte så accepterat att ta ett kliv framåt och tala om vad du går för. Den här tröjan ska bäras med stolthet. Brösta upp dig, bara. Beställ här >>

Jag är HÄR – men påminna mig gärna.
Det pratas så mycket om medveten närvaro – mindfulness. Men ibland orkar man bara inte, man pendlar mellan då och sen istället för att vara här och nu. Eller mellan botten och ytan, som en vän uttryckte det. Känner du så, ta hjälp av omgivningen. Med det här motivet blir du påmind. Beställ här >>

Du hittar dessa tröjor och ytterligare infall i min nätbutik. Fin kvalitet, snabb leverans, bra pris. >>

Gilla Tröjor med mening på Facebook >>

Kommentera