En present till dig själv

borjorna_smallIbland gör tekniken mig lycklig. Som nyss, när jag beställde några ex av min egen bok, ”365 beginnings – bye bye writer’s block” på print-on-demand-tjänsten Lulu.com. Jag tippar att jag har dem i slutet av nästa vecka.

Är det inte fantastiskt? Att det som börjar som en idé kan resultera i en bok vars tyngd du kan känna i handen? Utan att du behöver någon annans godkännande än ditt eget!

Lulu.com ger dig den möjligheten. Svenska Vulkan likaså. Båda tjänsterna är relativt smidiga att använda, även för den som är ganska ovan vid tekniken. Det fina är att du kan lägga upp din bok för eget bruk, dold för andra alltså, innan du bestämmer dig för att ”komma ut” i strålkastarljuset.

Det där romanmanuset du har slitit med. Snygga till det utseendemässigt, ta hjälp av ett proffs om du känner dig osäker. Vill du få feedback på manuset innan du skrider till verket anlitar du en lektör som läser och ger dig feedback, t.ex. mig. Här ser du vad jag kan erbjuda dig >>

När du känner dig mogen, ladda upp materialet på Lulu.com eller Vulkan.se och beställ ett ex till dig själv. Vänta på brevbäraren, sätt dig ner i lugn och ro och läs. Hur känns det? Väldigt bra, eller hur? Nästa steg? Det bestämmer du själv.

Lycka till!

Kommentera