Utställning i Galleri Näsbypark

Våren är här, och det firar jag med en liten utställning tillsammans med några andra konstnärer i Galleri Näsbypark i Täby. Utställningen pågår 15-28 april 2024, öppet vardagar 13-16, lö-sön 12-16. Om du vill ses så är jag på plats to-sön, men kolla gärna i förväg.

Att utställningen är just i Näsbypark är särskilt kul eftersom det är mina gamla barndomskvarter. Jag växte upp på Slottsvägen i närheten, och gick i Näsbyparksskolan strax intill. Sedan ett par år delar jag ateljé tillsammans med ett härligt gäng kreatörer på Kryssarvägen ett stenkast bort. Back to the roots.

Det var en gång … plötsligt hände något

Jag hänger bland annat en serie sagomotiv som jag har målat under våren. Barnen i skolan där jag är kurator har fått arbetat med dem en tid. De har skrivit fantasifulla berättelser som du kan få ta del av i galleriet. Genom att använda sin fantasi och skriva berättelser utvecklar barn inte bara sitt språk och sitt ordförråd, de tränar också sin förmåga att koncentrera sig och att lyssna på och respektera varandra.

 

 

Vill du lyssna? Här finns ett urval av berättelserna! 

Vill du ha ditt eget sagomotiv att hänga på väggen?

Kanske alla fem? Jag har låtit trycka upp en begränsad upplaga som kommer att säljas till rabatterat pris under utställningsperioden. Kontakta mig om du är intresserad. Vill du ha dem postade tillkommer porto.

 

Pris 240 kr/st (ord 300 kr)

Alla fem med ytterligare 20% rabatt: 960 kr

Arbetar du biblioterapeutiskt så är det fritt fram att använda bilderna som inspiration. Det tänker jag göra.

Vill du hänga med i vad som händer i ateljén så har jag startat ett nytt Instagramkonto, AC_Artyparty. Där publicerar jag det ena och det andra. Kvista dit >>

 

 

VÄLKOMMEN!