Ring in 2017 som ditt författarår!

3-6-12_mergedHur förbereder du dig inför ditt författarår 2017? Vill du komma igång med skrivandet på allvar, men är rädd att ta i från tårna så att du kroknar på vägen? Att lyckas handlar om att bli färdig och ha realistiska mål.

ac_coachMed mig som stöd under skrivprocessen har du goda chanser att nå fram.  Jag hjälper dig att överblicka helheten, se detaljerna och minimera hindren.

Ett exempel: Om du kan prestera två sidor text/dag under tre månader har du ca etthundraåttio sidor att laborera med. Vissa dagar skriver du mer, andra dagar ingenting.

  • Fundera över hur mycket tid du kan avsätta för ditt skrivande per dag/vecka.
  • Titta närmare på mina tre coachingpaket. Vilket alternativ passar dig bäst? Tre, sex eller tolv månader?
  • Kontakta mig för ett första samtal där vi ser hur vi kan gå vidare.

”För mig var det förstås en framgång att få min första roman utgiven, men det hade aldrig hänt om jag inte avsatt tid och arbetat disciplinerat. Då ska du veta att jag är mer intuitiv än planerande, jag älskar att vara i flow. Men förr eller senare behöver jag struktur och form, och det var avgörande för mig och min roman.”
/AC Collin, författare och skrivcoach

3-6-12-MONTHSLäs mer om coachingpaketen här >>
Läs omdömen om mig som skrivcoach här >>

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara