Jag är en av finalisterna i Litteraturmagazinets tävling "Årets debutant"

bubbel
Fira eller fira, är det frågan?

Den 16:e november får jag veta hur det känns att gå hem som vinnare eller snubbla på målsnöret. Jag är en av fem finalister i Litteraturmagazinets stora novelltävling, ”Årets debutant”. Vinnaren utses på Novellfesten – (fyndigt!) – på Teater Pero i Stockholm och vi som deltar har alltså ingen aning om vem av oss som ligger bäst till. Resultatet får vi veta där och då. En rysare.

Jag kan behöva lite stöd och det vore kul att ha en hejaklack på Novellfesten. Vinner jag måste det bli bubbel. Går det inte vägen blir det bubbel i alla fall.  Här kan du anmäla dig >> Det blir litteratur, livemusik och scenkonst. Här kan du läsa mer om eventet >>>

Det har varit ett bra skrivår. Först vinsten i våras i Mörkersdottirs skräcknovelltävling, (Här kan du ladda ner vinnarnovellen) sedan andra-platsen i Content Centrals novelltävling. Som jag har berättat tidigare medverkar jag  i Aritons novellantologi, ”Över en fika”, som jag firar tillsammans med Birgitta Backlund den 22:a november, (välkommen på releasen!).

Höjdaren var ändå förlagskontraktet med Ordberoende förlag. Romanen är färdig, men släpps först nästa höst och jag håller som bäst på att klura ut vilken titel som passar bäst. Och nu denna fantastiska uppmuntran, att vara en av fem finalister av totalt trehundra bidrag. Jag är nöjd, men visst vill jag vinna! Skulle inte du?

 

 

0 reaktioner på ”Jag är en av finalisterna i Litteraturmagazinets tävling "Årets debutant"

Kommentera