Lyssna till Maja och jullovsmysteriet på Storytel i jul

Lyssna till Maja och jullovsmysteriet på Storytel i jul

Maja och jullovsmysteriet på Storytel i julLyssna till Maja och jullovsmysteriet på Storytel i jul. Det är en spännande jullovsföljetong i arton delar som sänds med början den 22 december 2017, hela jullovet. Gustaf Hammasten läser AC Collins berättelse.

Det blir en speciell jul för Maja och hennes kompis Ingo. Majas familj har plötsligt ärvt ett slott och nu är det bestämt att de ska provbo där under jullovet. Maja vill inte alls följa med, men väl där börjar det hända mystiska saker. Det verkar som att slottet inte heller vill att de ska vara kvar. Maja och Ingo måste lösa mysteriet med den förra ägaren, den mystiska filmstjärnan Gloria. Varför ville hon att slottet skulle vara stängt i femtio år efter hennes död?

 

 

Vilket är bäst, att få vänta till nästa dag, eller höra allt på en gång?

Den 22 december 2017 är det alltså premiär för jullovsföljetongen Maja och jullovsmysteriet på Storytel. Arton avsnitt, ett om dagen, med spänning och cliffhangers och hela baletten. Berättelsen ges ut av B.Wahlströms, i samarbete med Storytel Original. Efter sista avsnittet är sänt kan du höra hela berättelsen i ett svep.

Maja och jullovsmysteriet på Storytel kan få en uppföljare till sommaren

Tycker du att det är spännande med Maja och Ingo på slottet? Det ser ut att bli en uppföljare till sommaren 2018. Då ska Maja och Ingo vara själva på slottet under ett par veckor och det blir lika mystiskt då. Helt själva är de inte, men mer om det får du veta till sommaren.