Kreagrafens lektörstjänst är anpassad efter olika behov som du kan tänkas ha. Välj mellan tre olika paket, eller lektörsläsning av novell.

Mini
Du har ett utkast till en romanidé eller novellsamling. Det kan vara ett synopsis eller en premiss som du vill jobba vidare med. Skicka ditt underlag och du får konstruktiv kritik som tar dig vidare.

Lilla
Du är färdig med ditt manus. Innan du skickar det vidare till förlag, eller ger ut det själv, är du i behov av ett kortfattat utlåtande. Har du fått en första positiv respons från ett förlag med rådet att bearbeta ditt manus ytterligare, då kan det här vara ett alternativ för dig.

Stora
Du är färdig med ditt manus, men upplever att du behöver ett mer omfattande utlåtande. Du får konstruktiv respons på gestaltning, dialog, karaktärsbeskrivningar, berättarstruktur, handling osv.

Novell
Du vill veta om din novell håller för utgivning. Jag läser enstaka noveller, men du kan också ha ett antal noveller som underlag för en novellsamling, där du behöver tänka på helheten såväl som varje novell för sig.