Jag blir apostel på Innovation Chapel

epicenter-eventsVart sjunde år händer det. Jag gör ett lappkast, byter bana, kliver upp ett snäpp. Nu är det dags igen. Från och med nu ska jag arbeta närmare mina vänner på Innovation Chapel. De har sitt kontor på spännande Epicenter i Stockholm, en inspirerande och nyskapande miljö. Samtidigt som jag flyttar mitt eget epicentrum blir det lite som att ”komma hem”. Stefan Pettersson Noord och jag har arbetat tillsammans i perioder sedan internets ”barndom”, bland annat på Marieberg Interactive. Jonas Lembke är en riktigt vass kreatör som kan konkretisera idéer och förädla dem. Tillsammans med Andrea Mena Hyttnäs är jag säker på att det kommer att svänga ordentligt om det här gänget.

Jag kommer framför allt att arbeta med konceptutveckling för digitala medier. Det låter det. Konkret innebär det att jag kläcker fyndiga lösningar och hoppas att de övriga i teamet gillar dem. Jag gillar allt de gör.

Med mina erfarenheter som kommunikatör, copywriter och pedagog, och med inblick i det mänskliga psyket och varför vi beter oss som vi gör, kan det bli en grymt intressant resa. Vi arbetar just nu med en spännande app-idé med anknytning till min litterära verksamhet.

Jag tror att det finns en längtan efter innehåll med mer djup och eftertanke, inte minst i den digitala spelvärlden. Känner du likadant är du välkommen att höra av dig. Låt oss utföra mirakel.

Samtalsterapi i Stockholms City

Jag kommer fortfarande ta emot klienter i samtalsterapi (psykosyntes) i Täby och via Skype. Att jag arbetar viss tid i Stockholms City gör att det kan bli aktuellt att ta emot klienter även där. Hör av dig om det låter intressant >>

0 reaktioner på ”Jag blir apostel på Innovation Chapel

Kommentera